Binnen stucwerk

Binnenstucwerk

Als specialist in de regio Friesland, Groningen en Flevoland zijn wij bekend met alle vormen van binnenstucwerk. Dagelijks werken wij met onze vakmensen aan uiteenlopende projecten voor particulieren, aannemers, bedrijven en diverse overheidsinstellingen. 

Behangklaar stucwerk

Behangklaar stucwerk is een afwerking ter voorbereiding van behangwerkzaamheden of het aanbrengen van glasvliesbehang. Dit is een afwerking die veel voorkomt in de nieuwbouw. 

Sausklaar stucwerk 

Sausklaar stucwerk (klasse 1) is een afwerking die veel gekozen wordt in het particuliere segment. Een gladde afwerking geeft een luxe uitstraling en wordt veelal afgewerkt door onze schilders met een 2 laags verfsyteen. 

Sierpleister

Met verschillende benamingen zoals sierpleister of spachtelputz brengen wij dit aan op een behangklare ondergrond. Sierpleister is een grove uitstraling en minder gevoelig voor beschadigingen.

Spackspuiten

Spackspuiten word veel toegepast als afwerking in de nieuwbouw. Als de V naden (de naden in de kanaalplaten) gerepareerd zijn dan kan er vervolgens worden afgewerkt met spack. Spack heeft een korrelige grove structuur. 

Schuurwerk

Schuurwerk is een afwerking die veelal zichtbare slagen heeft op bijvoorbeeld een plafond en wanden. Het geeft een bijzonder contrast in het geheel. 

Betonlook

Betonlook ook wel basebeton genoemd of beton Cire is een afwerking die vaak toegepast wordt in de badkamer of het toilet. Een specialistische afwerking met een zeer luxe uitstraling en verkrijgbaar in verschillende kleuren die natuurlijk overkomen. 

Meer informatie?

Indien u meer informatie wenst over de mogelijkheden voor binnenstucwerk of heeft u andere vragen dan kunt u altijd contact met ons opnemen voor een afspraak bij u thuis. Samen nemen we dan uw wensen door zodat u altijd een passend advies heeft. 

Wij zijn op de hoogte van de laatste trends en naast binnenstucwerk ook bekend met lijstwerk, ornamenten en saus en schilderwerk.